Owe no one anything, except to love one another

Profiel

Naam Corina

Datum vertrek: maandag 01 maart 2010
Datum terugkomst: dinsdag 31 augustus 2010

Momenteel in: Nederland

Over mij/mijn reis

Inmiddels heb ik ruim twee jaar werkervaring als verpleegkundige niv. 5. Aangezien ik in mijn leven iets wil betekenen voor anderen heb ik na een tijdje dubben besloten om een half jaar naar een land te gaan waar de kwaliteit van de gezondheidszorg gebrekkig en onredelijk  is. En dat land is Bangladesh geworden, een land rechts naast het Noordelijke deel van India, gelegen in Azië.  

Voor zes maanden mag ik verpleegkundestudenten aan de International University of Business Agriculture and Technology (IUBAT) in de hoofdstad Dhaka ondersteunen in hun opleiding tot verpleegkundige. Zo kan ik een kleine bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg in Bangladsh. Een druppel op een gloeiende plaat, maar voor een enkeling waardevol.

Hoe dat precies uit zal pakken weet ik nog niet. Ik zal meewerken in de stageinstellingen. Maar wat mijn takenpakket wordt en hoe de begeleiding vorm krijgt is nog een grote verrassing. Net als al het andere dat Bangladesh mij gaat brengen.

Op deze weblog mijn ervaringen, blunders, mooie en moeilijke momenten. Leuk dat je meeleeft! Laat gerust een berichtje achter, of stuur iets op. (Dat laatste vind ik nog leuker!)

Mijn postadres: IUBAT, c/o Corina Oudijk, 4 Embankment Drive Road, Sector 10, Uttara, Dhaka 1230, Bangladesh.

Telefoonnr: 0088 0174 961 5242 (m'n Nederlandse nummer is tijdelijk vervallen)